Termeni si Conditii

CONDITII DE UTILIZARE
* Folosirea, vizitarea si/sau cumpararea produselor de pe site-ul ExtraCarti.ro, implica acceptarea urmatoarelor termene si conditii:* Sc Extra Carti Srl mentine si prelucreaza acest site pentru prezentarea produselor pe care le pune la dispozitia clientilor, pentru primirea comenzilor sau  doar pentru a lasa vizitatorii sa studieze oferta librariei online. * Continutul ExtraCarti.ro este proprietatea Sc Extra Carti SRL si a furnizorilor sai, fiind aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul prealabil a oricaror din elementele constitutive ale continutului extracarti.ro se pedepseste conform legilor in vigoare. * Sc Extra Carti Srl nu isi asuma responsabilitatea cu privire la: textele, descrierile produselor, imaginile, etc, prezente in libraria online www.extracarti.ro, deoarece acestea sunt identice cu cele puse la dispozitie de catre furnizori.
* Libraria ExtraCarti.ro depinde in mare parte de stocul furnizorilor si de aceea, ne cerem scuze pentru eventualele comenzi neonorate datorita epuizarii cartii/cartilor la momentul respectiv in stocul acestora.
* Operatorii ExtraCarti.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE:

* Completand formularul de comanda, sunteti de acord sa intrati in baza de date ExtraCarti.ro.
* Scopul prelucrarii datelor consta numai in facturarea si confirmarea comenzilor, iar la optiunea clientilor - informarea prin e-mail despre noutatile actualizate pe site-ului www.extracarti.ro.
* Operatorul S.C. Extra Carti S.R.L. se obliga sa respecte drepturile consumatorului conform Legii 677/2001, iar la cererea acestuia (adresata catre office@extracarti.ro) se obliga sa: rectifice, actualizeze, blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind "protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date"

ABONAREA LA NEWSLETTER:
* Prin abonarea la newsletter utilizatorul (clientul) este de acord ca de 1-2 ori pe luna sa primeasca e-mail-uri din partea librariei online www.extracarti.ro continand informatii despre noutatile si ofertele actualizate pe site.
* Pentru dezabonarea la newsletter, utilizatorul va trebui sa trimita la adresa office@extracarti.ro un e-mail cu subiectul "Dezabonare" sau sa dea click la: "Pentru dezabonare click aici" la e-mail-ul primit

PLATA SI LIVRAREA COMENZILOR:
 
***Aceasta librarie online functioneaza numai pe baza de comenzi primite prin intermediul e-mail-ului/online/telefonic.

ESTE INTERZIS:
* accesarea site-ului cu dispozitive/programe automate sau copierea manuala a continutului;
* citarea continutului de catre companii sau site-uri pentru a compara sau analiza in vreun fel continutul site-ului ExtraCarti.ro.

CONDITIILE LEGALE:
* Site-ul ExtraCarti.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.
* Conform Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legea nr. 51 din 21/01/2003 (lege ce aproba ordonanta), "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv".
* Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia existentei viciilor ascunse), si in ambalajul original, urmand ca in 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) sa primeasca, prin mandat postal/direct in contul bancar, contravaloarea cartii/cartilor aflate pe factura aferenta comenzii.
* Cheltuielile de returnare a coletului vor fi suportate de catre cumparator.
* Sc Extra Carti Srl are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre cumparator, in conditiile legislatiei.
* Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul ExtraCarti.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

* Fiind de acord cu "Termenii si Conditii", utilizatorul (clientul) isi asuma in totalitate aceste responsabilitati.
Cos de cumparaturi
0 produse
in valoare de 0 lei
Newsletter
© Copyright Extra Carti, Librarie online, Toate drepturile rezervate | Termeni si Conditii | ANPC
Viziteaza magazinul Extra Carti pe ShopMania