Librarie » Carti » Motivationale » Transformarea de sine. Cum ne putem schimba viata atunci cand ne aflam intr-o criza majora

Transformarea de sine. Cum ne putem schimba viata atunci cand ne aflam intr-o criza majora

Transformarea de sine. Cum ne putem schimba viata atunci cand ne aflam intr-o criza majora

Autor: Richard & Mary-Alice Jafolla

Editura: MIX

ISBN: MIX973-8471-06-0

Pagini: 164

An aparitie: 2003

Pret: 13,00lei


Disponibilitate: la comanda
adauga in cos
Descrierea cartii:

Transformarea de sine. Cum ne putem schimba viata atunci cand ne aflam intr-o criza majora - Richard & Mary-Alice Jafolla

Ura este o închisoare a sufletului, pe care omul şi-o construieşte singur. Singura cale de scăpare din ea este iubirea. Noi nu avem acces la puterea divinităţii dinlăuntrul nostru decât atunci când iubim.

Titlul în engleză: "Turnaround"

Cartea se adresează celor care au ajuns la capătul puterilor sau pe culmile disperării, care cred că au încercat totul, de la gândirea pozitivă la rugăciune, dar ramân totuşi torturaţi de probleme de care nu reuşesc să scape.

Fragment din carte:

"Dragă prietene,
Nimic în această lume nu este mai misterios, mai complex şi mai intim ca peisajul propriului tău suflet. Tu călătoreşti singur prin el, îi urci culmile şi îi cobori văile, ai coborât singur în prăpastiile sale întunecate şi te-ai odihnit pe pajiştile lui luminoase. Ţi-ai construit singur închisorile, dar şi catedralele.
Chiar dacă nu cunoşti drumul pe care a apucat-o sufletul tău, tot ceea ce eşti astăzi este rezultatul direct al acestui drum. Chiar acum, sufletul tău este precum un atlas rutier al vieţii tale; poţi găsi pe hărţile lui toate experienţele, toate convingerile, toate gândurile şi toate emoţiile pe care le-ai adunat de-a lungul călătoriei. Multe din aceste convingeri te-au silit să faci cale întoarsă sau te-au blocat în nişte fundături fără ieşire. Şi totul, în numele dorinţei de a-ţi îmbunătăţi viaţa. Sufletul tău are secretele lui. Unele din aceste gânduri şi sentimente ascunse se dovedesc de multe ori chiar obstacolele care te impiedică să fii tu însuţi, să experimentezi o stare mai intensă de pace, de bucurie, o sănătate mai bună, o prosperitate mai mare. Veritabili asasini care scurtcircuitează sinele tău superior, aceste obstacole trebuie înlăturate unul câte unul, până când calea devine liberă din nou.
Transformarea de sine este un proces care se produce la nivelul sufletului, căci nici o schimbare din viaţa ta nu poate fi permanentă dacă nu ai făcut-o mai întâi în sufletul tău."

Noi căutăm mult prea des răspunsuri exterioare la problemele noastre interioare, deşi dispunem înlăuntrul nostru de o înţelepciune la care nu apelăm aproape niciodată. Indiferent de situaţia în care ne aflăm, problema reală nu este decât rareori aceea pe care o vedem. Adevărata problemă constă în incapacitatea noastră (adică în opoziţia noastră subconştientă) de a-i permite acestei înţelepciuni interioare să-şi prezinte planul în faţa noastră. Natura umană ne face să privim o situaţie dificilă ca pe un set de circumstanţe „exterioare” care se opun fericirii noastre, de pildă dorinţei noastre de a fi bogaţi sau de a nu mai fi săraci, de a fi respectaţi sau de a nu mai fi dispretuiţi, de a fi iubiţi sau de a nu mai fi ignoraţi etc., adică de a fi… sau a nu fi. Ne trezim astfel că ne întrebăm prietenii, vecinii, toţi cei dragi, căutând soluţii şi răspunsuri pentru problemele noastre. Unii apelează chiar la consultanţă psihologică, dacă suferinţa lor este foarte acută. „Ce crezi ca ar trebui să fac?” Până la urmă, primim tot felul de sfaturi, dar nici un răspuns la întrebarea: „Care este situaţia ideală pentru mine?” Dacă atunci când luăm o decizie, nu ne implicăm înţelepciunea interioară, nu facem altceva decât să dăm cu zarul, căci mai presus decât noi există un plan cosmic care operează, şi cu care putem fi la unison sau nu (în funcţie de care vom avea succes sau nu).

CUPRINS:
Introducere
Procesul
Instrucţiuni
Pasul unu - CONŞTIENTIZAREA;
Conştientizarea - PAŞII SUFLETULUI;
Pasul doi - BINECUVÂNTAREA;
Binecuvântarea - PAŞII SUFLETULUI;
Pasul trei - ANGAJAMENTUL;
Angajamentul - PAŞII SUFLETULUI;
Pasul patru - DETAŞAREA ŞI AFIRMAREA;
Detaşarea şi afirmarea - PAŞII SUFLETULUI;
Pasul cinci - DINAMIZAREA;
Dinamizarea - PAŞII SUFLETULUI;
Pasul şase - CREDINŢA;
Credinţa - PAŞII SUFLETULUI;
Pasul şapte - ELIBERAREA CĂII;
Eliberarea caii - PAŞII SUFLETULUI;
Catre un nou orizont.

Comentarii:

CARTI IN PACHETE PROMOTIONALE

Jurnalele Vampirilor: Trezirea + Lupta + Furia + Reuniunea

Jurnalele Vampirilor: Trezirea + Lupta + Furia + Reuniunea

140,00leiinformatii carte
Geronimo Stilton: Numele meu este... + Iubirea e ca branza... + Furtul diamantului + Banda motanului + Calatoriile...

Geronimo Stilton: Numele meu este... + Iubirea e ca branza... + Furtul diamantului + Banda motanului + Calatoriile...

110,00leiinformatii carte
Cuvinte care vindeca + Ce ne spunem cand nu ne vorbim + Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

Cuvinte care vindeca + Ce ne spunem cand nu ne vorbim + Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

87,00leiinformatii carte

CARTI RECOMANDATE

Cele 5 niveluri ale leadershipului

Cele 5 niveluri ale leadershipului

35,00 33,00leiinformatii carte
Povestea unei supravietuitoare

Povestea unei supravietuitoare

28,00 26,00leiinformatii carte
Spune pot si vei putea! Ed. a II-a

Spune pot si vei putea! Ed. a II-a

28,00 26,50leiinformatii carte
Cos de cumparaturi
0 produse
in valoare de 0 lei
Newsletter
© Copyright Extra Carti, Librarie online, Toate drepturile rezervate | Termeni si Conditii | ANPC
Viziteaza magazinul Extra Carti pe ShopMania