Librarie » Carti » Spiritualitate » Puterea iubirii si recunostiintei infinite

Puterea iubirii si recunostiintei infinite

Puterea iubirii si recunostiintei infinite

Autor: Darren R. Weissman

Editura: FOR YOU

Pret: 25,00lei


Disponibilitate: la comanda
adauga in cos
Descrierea cartii:

Puterea iubirii si  recunostiintei infinite. O calatorie de evolutie si de trezire a Spiritului vostru - Darren R. Weissman

"L-am cunoscut personal pe Dr. Darren Weissman si pot spune ca lucrarea sa de vindecare reprezinta calea viitorului. Dar as indrazni sa spun ca viitorul este acum! Va recomand cu toata increderea Tehnica LifeLine, descrisa in aceasta carte, deoarece stiu ca da rezultate."
 - Louise L. Hay, autoarea best-sellerului Iti poti vindeca viata

„Aceasta este o carte fascinantă şi revelatoare, care demonstrează cu adevărat efectul vindecător şi adevărul ce stă la baza acestor cuvinte simple, dar pline de forţă – iubire şi recunoştinţă. Activitatea şi abilităţile de vindecare ale doctorului Weissman reflectă grelele încercări, dar şi triumful pe care propriile experienţe de viaţă, din trecut şi din prezent, le-au adus în final. Prin intermediul acestei cărţi inspiratoare, el va ridica şi va trezi conştiinţa şi va deschide minţile altor oameni.”
  - Dr. Masaru Emoto, autorul best-sellerului Puterea vindecătoare a apei

„Dr. Darren Weissman… face parte din noua specie de vindecători ai corpului, care deţin cunoştinţe solide de chiropractică şi care vor revoluţiona medicina convenţională. Darren a învăţat şi a îmbinat elementele Tehnicii Neuro Emoţionale (o formă inovatoare a psihologiei energetice), cu psihologia de nouă paradigmă şi Programarea Neuro-Lingvistică, pentru a dezvolta un sistem de vindecare unic şi uimitor de puternic, care întrebuinţează puterea Iubirii şi Recunoştinţei Infinite.”
  - Candace B. Pert, Ph.D., autoarea cărţii Everything You Need to Know to Feel Go(o)d

"Importantă şi de actualitate! Cartea lui Darren Weissman, Puterea Iubirii si Recunostintei Infinite, oferă un model nou şi convingător pentru ceea ce înseamnă boală şi rolul pe care îl joacă ea în viaţa noastră. Printr-o frumoasă sinteză a cunoştinţelor străvechi şi ştiinţei moderne, Dr. Weissman îi oferă minţii un motiv pentru care să accepte ceea ce inimile noastre cunosc deja – că iubirea reprezintă marele vindecător al vieţii, iar puterea de a iubi până se atinge starea de bine se găseşte în interiorul fiecăruia dintre noi. Aceasta este o carte „obligatorie” pentru orice bibliotecă de ştiinţă şi vindecare din secolul al XXI-lea!”
  - Gregg Braden, autorul best-sellerurilor Efectul Isaia, Codul lui Dumnezeu, Matricea Divină

„Dr. Darren R. Weissman arată că exercitarea liberului arbitru şi alegerea de a renunţa la toate judecăţile noastre vor aduce schimbări moleculare demonstrate, în tot organismul. El nu emite ipoteze, ci demonstrează acest lucru. Puterea minţii e infinită, iar iubirea este cea mai mare putere dintre toate câte există. Recomand cu căldură această carte.”
  - Gary R. Renard, autorul best-sellerurilor Dispariţia universului şi Realitatea ta nemuritoare

V-aţi dori să descoperiţi potenţialul infinit pe care îl aveţi, de a vă vindeca şi rezolva încercările de viaţă? Dacă da, atunci cartea Puterea Iubirii şi Recunoştinţei Infinite, scrisă de Dr. Darren R. Weissman, vă va ajuta să vă priviţi viaţa dintr-o perspectivă nouă, mai înaltă. Veţi învăţa să vă eliberaţi extraordinara capacitate de vindecare pe care o au mintea şi copul şi veţi începe să înţelegeţi limbajul complex al simptomelor fizice, al bolilor şi stresului. Această lucrare dezvăluie călătoria spiritului şi aruncă o nouă lumină asupra unuia dintre cele mai mari mistere pe care omenirea a încercat să-l elucideze – mintea subconştientă.

Pe măsură ce veţi citi, veţi vedea că învăţaţi cum să vă transformaţi şi să vă controlaţi viaţa, cu ajutorul acestor lecţii esenţiale: universul este infinit; aveţi liber arbitru – o alegere în cadrul fiecărei experienţe; suntem cu toţii interconectaţi; judecata este interzisă; cea mai mare putere este iubirea de sine; trebuie să întâmpinaţi fiecare zi cu o atitudine de recunoştinţă; viaţa are sens… şi multe altele!
 
Dr. Darren R. Weissman este creatorul Tehnicii LineLife, un sistem holistic avansat, care descoperă, eliberează şi interpretează cauza principală a simptomelor fizice şi a stresului – emoţiile blocate în cadrul minţii subconştiente. Misiunea sa este să aducă pacea în întreaga lume, prin intermediul păcii interioare.
Darren este un orator de renume mondial si a ajutat mii de oameni sa-si trezeasca potentialul nelimitat si Puterea Iubirii si Recunostintei Infinite.

Comentarii:

CARTI IN PACHETE PROMOTIONALE

Jurnalele Vampirilor: Trezirea + Lupta + Furia + Reuniunea

Jurnalele Vampirilor: Trezirea + Lupta + Furia + Reuniunea

140,00leiinformatii carte
Geronimo Stilton: Numele meu este... + Iubirea e ca branza... + Furtul diamantului + Banda motanului + Calatoriile...

Geronimo Stilton: Numele meu este... + Iubirea e ca branza... + Furtul diamantului + Banda motanului + Calatoriile...

110,00leiinformatii carte
Cuvinte care vindeca + Ce ne spunem cand nu ne vorbim + Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

Cuvinte care vindeca + Ce ne spunem cand nu ne vorbim + Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

87,00leiinformatii carte

CARTI RECOMANDATE

Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul

Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul

37,00 35,00leiinformatii carte
A patra cale. Vol. 2

A patra cale. Vol. 2

24,00leiinformatii carte
Profetiile de la Celestine. Ghid experimental

Profetiile de la Celestine. Ghid experimental

26,00 24,50leiinformatii carte
Cos de cumparaturi
0 produse
in valoare de 0 lei
Newsletter
© Copyright Extra Carti, Librarie online, Toate drepturile rezervate | Termeni si Conditii | ANPC
Viziteaza magazinul Extra Carti pe ShopMania