Librarie » Carti » Afaceri - Vanzari » Excelenta in afaceri (ed. Capital)

Excelenta in afaceri (ed. Capital)

Excelenta in afaceri (ed. Capital)

Autor: Jim Collins

Traducator: Eugen Damian

Editura: CURTEA VECHE

ISBN: 978-973-669-907-8

Pagini: 376

An aparitie: 2010

Format: 13 x 20 cm

Pret: 11,90lei


Disponibilitate: la comanda
adauga in cos
Descrierea cartii:

Excelenta in afaceri - Jim Collins

Peter Drucker: "Aceasta carte, bine scrisa si bazata pe o cercetare atenta, dovedeste neteinicia celor mai multe false terorii din managementul actual, de la cultul supraomului aflat in pozitia de CEO pana la cultul fata de IT si mania fuziunilor si achizitiilor. Mediocritatea nu poate deveni competenta se poate transforma in excelenta."

Bazată pe un proiect de cercetare extins pe durata a 5 ani, cartea a fost rezultatul eforturilor de analiză a peste 1.400 de companii incluse în Fortune 500, dintre care în final numai 11 au îndeplinit criteriile de excelenţă în afaceri.

În anul publicării sale Excelenta in afaceri afost desemnată de Business Week printre primele 10 cărţi de afaceri din SUA, apoi s-a menţinut ani de zile în topul New York Times al celor mai bine vândute cărţi de non-ficţiune. Editura Harper-Collins, care a publicat ediţia americană a cărţii, o nominalizează şi astăzi printre lucrările sale economice cu un imens succes. Iar USA Today o includea în 2005 printre titlurile care înregistraseră cele mai mari vânzări.
 
În 2006, Wall Street Journal a cotat cartea de faţă printre primele 10 din domeniu. În fine, la data publicării prezentei ediţii în limba română, lucrarea se află printre primele 10 cărţi de afaceri şi incestiţii comercializate prin Internet.

JIM COLLINS este consultant în afaceri şi mentor pentru lideri din toate sectoarele corporatiste şi sociale; susţine conferinţe pe tema sustenabilităţii şi creşterii companiilor. Între 1988 şi 1995 a fost membru al Stanford University Graduate School of Business, unde a primit Premiul pentru Profesorat Remarcabil în 1992. Continuă să predea ca profesor invitat la University of Virginia.

La începuturile carierei sale a lucrat pentru companii precum McKinsey & Company sau Hewlett-Packard. În prezent îşi petrece majoritatea timpului în laboratorul său de management din Boulder, Colorado, unde desfăşoară studii şi cercetări cu lideri din întreaga lume.
 
A fost consultant sau mentor pentru mai bine de 100 de organizaţii din America de Nord, Europa, Australia şi America de Sud, între care: Hewlett-Packard, Johnson & Johnson, Microsoft, Cargill, Merrill Lynch, Rockwell, Dun & Bradstreet, Fannie Mae, Sun International etc.

Lucrările sale au fost comentate şi apreciate în numeroase publicaţii, printre care: Inc., The Economist, Fortune, Harvard Business Review, Across the Board, International Business etc. A apărut, de asemenea, în programul de televiziune The Creative Spirit, difuzat de PBS.

De acelaşi autor: Built to Last (coautor, 1994), Beyond Entrepreneurship: Turning Your Business into an Enduring Great Company (coautor, 1995), Good to Great and the Social Sectors (2005), How the Mighty Fall: And Why Some Companies Never Give in (2009). Publică articole în Harvard Business Review, Business Week, Fortune.

Excelenta in afaceri
s-a aflat în fruntea bestsellerurilor de pe listele furnizate de reviste precum New York Times, Wall Street şi Business Week, fiind vanduta in peste 3 milioane de exemplare si tradusa in peste 35 de limbi.

Comentarii:

CARTI IN PACHETE PROMOTIONALE

Jurnalele Vampirilor: Trezirea + Lupta + Furia + Reuniunea

Jurnalele Vampirilor: Trezirea + Lupta + Furia + Reuniunea

140,00leiinformatii carte
Geronimo Stilton: Numele meu este... + Iubirea e ca branza... + Furtul diamantului + Banda motanului + Calatoriile...

Geronimo Stilton: Numele meu este... + Iubirea e ca branza... + Furtul diamantului + Banda motanului + Calatoriile...

110,00leiinformatii carte
Cuvinte care vindeca + Ce ne spunem cand nu ne vorbim + Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

Cuvinte care vindeca + Ce ne spunem cand nu ne vorbim + Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

87,00leiinformatii carte

CARTI RECOMANDATE

Ghid de negociere

Ghid de negociere

45,00 42,00leiinformatii carte
Matsushita Leadership

Matsushita Leadership

49,00leiinformatii carte
Afacerile, dezbracate. Aventurile unui antreprenor international

Afacerile, dezbracate. Aventurile unui antreprenor international

55,00leiinformatii carte
Cos de cumparaturi
0 produse
in valoare de 0 lei
Newsletter
© Copyright Extra Carti, Librarie online, Toate drepturile rezervate | Termeni si Conditii | ANPC
Viziteaza magazinul Extra Carti pe ShopMania