Librarie » Carti » Diverse » Evolutie spontana. vol.1 + vol.2

Evolutie spontana. vol.1 + vol.2

Evolutie spontana. vol.1 + vol.2

Autor: Bruce H. Lipton, Ph.D.

Editura: FOR YOU

Pret: 38,00lei


Disponibilitate: stoc epuizat
adauga in cos
Descrierea cartii:

Evolutie spontana - Bruce H. Lipton, Ph.D.

"Implicatiile acestei carti convingatoare au puterea de a transforma lumea."
- Deepak Chopra, autorul cartii Cartea secretelor

"Această carte profundă şi plină de înţelepciune este un antidot puternic pentru orice persoană pesimistă sau îngrijorată de viitorul nostru şi de provocările cu care va trebui să ne confruntăm ca specie."
- Dr. Larry Dossey, autor al lucrării Puterea Premoniţiilor

"Evolutie Spontana este o sinteză extraordinară de noţiuni din ştiinţă, teoria evoluţionistă şi conştiinţa spirituală – o sinteză care oferă o explicaţie unică a situaţiei globale şi despre cum am putea acţiona pentru a reface lumea. Ea ne arată cum putem evita distrugerea acestei planete, recunoscând că atât noi, ca individualităţi, cât şi sistemele economice/politice globale, în care operăm, trebuie să evoluăm rapid pentru a supravieţui."
- Michael Lerner, editor al Tikkun, preşedinte al Reţelei interreligioase a Progresiştilor Spirituali şi autor al cărţii Mâna stângă a Domnului

OMENIREA ESTE ÎN PRAGUL UNEI EVOLUTII SPONTANE

Aceasta este o poveste de dragoste - o poveste de dragoste pentru întregul Univers: pentru tine, pentru mine şi pentru fiecare organism viu.

În interiorul fiecărui organism viu se află dorinţa naturală de a supravieţui, cunoscută în ştiinţă sub denumirea de imperativul biologic. Contrar celor afirmate de religie şi de ştiinţa convenţională, evoluţia nu este nici întâmplătoare, nici predeterminată - ci, mai curând, un dans inteligent între organism şi mediu. Atunci când condiţiile sunt întrunite - fie prin criză, fie prin oportunitate - se întâmplă ceva neaşteptat, pentru ca biosfera să fie adusă într-un nou stadiu de echilibru, la un nivel superior de coerenţă.

Timp de milenii, învăţătorii noştri spirituali ne-au îndemnat mereu în direcţia iubirii. Acum, ştiinţa confirmă această înţelepciune străveche. Absolut toţi suntem nişte celule din trupul unui uriaş super-organism aflat în evoluţie, pe care îl numim omenire. Întrucât oamenii au liber arbitru, putem alege fie să ne ridicăm la nivelul unei noi naşteri, fie, asemenea dinozaurilor, să încetăm să mai evoluăm.

Evoluţia spontană prezintă noţiunea că, odată ce vom accepta noua responsabilitate de a avea grijă, împreună, de spaţiul în care locuim, fără a mai intra în competiţie unii cu alţii, această planetă va avea parte de o vindecare miraculoasă. Atunci când masa critică de oameni va crede, cu adevărat, în acest lucru – cu toată inima şi tot cugetul lor – şi vor începe să-şi ducă viaţa conform acestui adevăr, lumea noastră va ieşi din întuneric, într-un proces ce va culmina cu o evoluţie spontană.

Bruce H. Lipton, Ph.D., este o autoritate recunoscută pe plan internaţional, pentru faptul că ajută la crearea unei legături între ştiinţă şi spirit şi este o voce de vârf în Noua Biologie. El este de profesie biolog specialist în studiul celulei şi a predat această materie la Facultatea de Medicină din Wisconsin, iar mai târziu a realizat studii inovatoare la Universitatea Stanford. După ce a scris cartea Biologia credinţei, a fost invitat să vorbească la sute de emisiuni de radio şi de televiziune şi să prezinte numeroase conferinţe, în ţară şi în întreaga lume.

Steve Bhaerman este scriitor, umorist si analist politic si cultural. De peste douazeci de ani, a scris si a interpretat comedie, sub pseudonimul de Swami Beyondananda. Steve este un adevarat deschizator de drumuri in educatia alternativa si publicatii holistice si este foarte activ in politica transpartizana si in punerea in practica a Evolutiei spontane.

Comentarii:

CARTI IN PACHETE PROMOTIONALE

Jurnalele Vampirilor: Trezirea + Lupta + Furia + Reuniunea

Jurnalele Vampirilor: Trezirea + Lupta + Furia + Reuniunea

140,00leiinformatii carte
Geronimo Stilton: Numele meu este... + Iubirea e ca branza... + Furtul diamantului + Banda motanului + Calatoriile...

Geronimo Stilton: Numele meu este... + Iubirea e ca branza... + Furtul diamantului + Banda motanului + Calatoriile...

110,00leiinformatii carte
Cuvinte care vindeca + Ce ne spunem cand nu ne vorbim + Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

Cuvinte care vindeca + Ce ne spunem cand nu ne vorbim + Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

87,00leiinformatii carte

CARTI RECOMANDATE

Un pamant nou. Trezirea constiintei umane. Ed. III

Un pamant nou. Trezirea constiintei umane. Ed. III

30,00 28,50leiinformatii carte
Cum sa iubesti pentru a fi iubit

Cum sa iubesti pentru a fi iubit

13,10 12,50leiinformatii carte
Muntele Sacru

Muntele Sacru

27,00leiinformatii carte
Cos de cumparaturi
0 produse
in valoare de 0 lei
Newsletter
© Copyright Extra Carti, Librarie online, Toate drepturile rezervate | Termeni si Conditii | ANPC
Viziteaza magazinul Extra Carti pe ShopMania