Cu Jamie in Italia

Cu Jamie in Italia

Autor: Jamie Oliver

Traducator: Andreea-Rosemarie Lutic

Editura: CURTEA VECHE

ISBN: 978-973-669-303-9

Pagini: 336

An aparitie: 2006

Format: 18,5 x 24,5 cm

Pret: 88,00 80,00lei


Disponibilitate: la comanda
adauga in cos
Descrierea cartii:

Cu Jamie in Italia - Jamie Oliver

JAMIE OLIVER a inceput sa gateasca la varsta de 8 ani, in localul părintilor lui, The Cricketers, din Clavering, Essex, şi a lucrat cu unii dintre cei mai renumiţi maeştri culinari din lume. In prezent conduce localul Fifteen, unul dintre cele mai bune restaurante din Londra, prezentat şi in serialul de televiziune Jamie's Kitchen de pe Channel Four.
Jamie scrie pentru revista Delicious din Marea Britanie şi Australia, are o rubrică săptămanală in News of the World şi publică articole in lumea intreagă.
A infiinţat şi se ocupă in continuare de fundaţia Fifteen, care oferă instruire tinerilor cu dezavantaje. In 2005 a inceput o campanie pentru imbunătăţirea calităţii meselor de la şcolile din Marea Britanie. Prin serialul de pe Channel Four Jamie's School Dinners şi cartea La masă cu Jamie, mişcarea "Feed Me Better" ('Hrăniţi-mă mai bine") a condus deja la schimbări considerabile in politica guvernului.
Jamie trăieşte la Londra cu soţia lui, Jools, şi cu fiicele lor, Poppy şi Daisy.
Italia l-a inspirat pe Jamie Oliver in intreaga lui carieră. Ambiţia lui a fost să străbată această ţară pentru a surprinde insăşi esenţa bucătăriei italiene şi pentru a scrie cea mai bună şi cea mai accesibilă carte de bucate italiană, cu care se poate delecta toată lumea.
"Cu Jamie in Italia" este rezultatul acestei călătorii intr-o ţară a abundenţei. Prezentand peste 120 de reţete nou-nouţe, de la cele de risotto pană la fripturi, spaghete sau tocăniţe, şi structurată asemenea unui meniu obişuit dintr-un local tradiţional italian, cartea vă poartă prin toată Italia şi vă oferă ocazia să invăţaţi de la adevăraţii maeştri ai bucătăriei italieneşti: localnicii. Sunt reţete de la oameni pentru oameni, departe de versiunile standard ale bucătăriei italiene. Din Sicilia pană in Toscana, pescarii, brutarii şi, fireşte, gospodinele italience vă impărtăşesc reţetele şi trucurile transmise de-a lungul generaţiilor. Dar Jamie nu a adus cu el doar nişte reţete de mancăruri savuroase, ci insuşi spiritul care face din gătit şi mancare o parte esenţială a vieţii de familie, in toate regiunile Italiei.
Debordand de căldura şi ospitalitatea adevăratei vieţi de familie, cartea este deopotrivă un ghid culinar extrem de accesibil şi un jurnal de călătorie cu totul unic, din care veţi descoperi savoarea autentică a Italiei şi oamenii care trăiesc acolo. Dacă vă place mancarea de calitate preparată cu pasiune, nu veţi mai dori să vă despărţiţi de "Italia lui Jamie".

Comentarii:

CARTI IN PACHETE PROMOTIONALE

Jurnalele Vampirilor: Trezirea + Lupta + Furia + Reuniunea

Jurnalele Vampirilor: Trezirea + Lupta + Furia + Reuniunea

140,00leiinformatii carte
Geronimo Stilton: Numele meu este... + Iubirea e ca branza... + Furtul diamantului + Banda motanului + Calatoriile...

Geronimo Stilton: Numele meu este... + Iubirea e ca branza... + Furtul diamantului + Banda motanului + Calatoriile...

110,00leiinformatii carte
Cuvinte care vindeca + Ce ne spunem cand nu ne vorbim + Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

Cuvinte care vindeca + Ce ne spunem cand nu ne vorbim + Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

87,00leiinformatii carte

CARTI RECOMANDATE

La masa cu Jamie

La masa cu Jamie

88,00 82,00leiinformatii carte
Plante si mirodenii. Un ghid al cunoscatorului

Plante si mirodenii. Un ghid al cunoscatorului

35,00leiinformatii carte
100 de minuni din pasare

100 de minuni din pasare

7,00leiinformatii carte
Cos de cumparaturi
0 produse
in valoare de 0 lei
Newsletter
© Copyright Extra Carti, Librarie online, Toate drepturile rezervate | Termeni si Conditii | ANPC
Viziteaza magazinul Extra Carti pe ShopMania