Librarie » Carti » Diverse » Creativitatea serioasa

Creativitatea serioasa

Creativitatea serioasa

Autor: Edward de Bono

Traducator: Elena Ceciu

Editura: CURTEA VECHE

ISBN: 978-606-44-0000-0

Pagini: 464

An aparitie: 2017

Format: 13x20 cm

Pret: 40,00 38,00lei


Disponibilitate: la comanda
adauga in cos
Descrierea cartii:

Creativitatea serioasa identifica principalele prejudecati legate de procesele mintii si demonstreaza ca gandirea creativa poate fi invatata, atat la nivel individual, cat si la nivelul grupurilor. Tehnicile sistematice intentionate prezentate de Edward de Bono ne arata nu doar cum putem concepe idei noi, ci si cum functioneaza acestea si cum le putem aplica in ceea ce facem.
EDWARD DE BONO, inventatorul conceptului de "gandire laterala", a pus bazele formale ale tehnicilor de gandire creativa deliberata, fiind autoritatea numarul unu in lume in acest domeniu. Este autorul a 83 de carti, traduse in peste 40 de limbi. Teoriile si planurile sale de instruire au intrat in programele scolare din numeroase tari, fiind preluate de asemenea de numeroase companii si institutii din intreaga lume.

Creativitatea serioasa nu este o contradictie in termeni, ci dovada ca abilitatile gandirii creative pot fi imbunatatite - creativitatea nu apartine exclusiv lumii artelor si nu este o chestiune de talent sau de intamplare!
Utilizand tehnicile intentionate ale gandirii laterale, Edward de Bono produce o adevarata schimbare de paradigma, dezvaluind metodele sistematice care ne permit sa ne eliberam de constrangeri, sa ne schimbam conceptele si sa obtinem idei noi.
Aplicate in viata individuala, in activitatea companiilor si chiar in administratia publica, descoperirile sale pot produce adevarate revelatii, trecand dincolo de limitarile logicii si conducand spre obtinerea unor rezultate exceptionale!

"Un om extraordinar, plin de idei geniale. Edward de Bono nu inceteaza sa uimeasca datorita claritatii gandirii sale."
- RICHARD BRANSON, fondatorul Virgin Group

"Edward de Bono este principala autoritate la nivel mondial in domeniul creativitatii si in cel al predarii abilitatilor gandirii."
- COGNITIVE-EDGE.COM

"Creativitatea devine tot mai importanta in afaceri deoarece competitia se intensifica, iar actele creative sunt cea mai buna si mai ieftina metoda de a produce valoare suplimentara din resursele pe care le avem."
- GOODREADS.COM

EDWARD DE BONO este o personalitate de referinta in domeniul gandirii creative si inventatorul conceptului de "gandire laterala" si al tehnicii celor "Sase palarii ganditoare". Recunoscut pe plan international, invatamintele sale sunt apreciate de guverne, scoli si companii de marca.
Metodele de gandire ale lui de Bono ofera instrumente practice, creative pentru a permite fiecaruia - nu doar celor cu inclinatii "artistice" - sa fie creativ in mod deliberat. Gandirea creativa poate fi vazuta astfel ca o abilitate obisnuita si intentionata, si nu ca un talent misterios. Din punct de vedere cultural, nu a fost dezvoltata gandirea pentru crearea de valori in societate si este timpul sa fie tratata mult mai serios. Ca parte a acestei initiative, Edward de Bono a predat cursuri de gandire in scoli, iar metodele sale sunt folosite in mii de institutii de invatamant din intreaga lume.
Edward de Bono este doctor in medicina (Malta), doctor in filozofie (Oxford si Cambridge) si doctor in design (Institutul Regal pentru Tehnologie din Melbourne, Australia) si a urmat un program de master in arte si stiinte socioumane (Oxford). A detinut functii academice la Universitatea din Londra, la Oxford (unde a studiat ca bursier Rhodes), Cambridge si Harvard. A scris 83 de carti traduse in 42 de limbi in domeniul creativitatii si al gandirii.

Comentarii:

CARTI IN PACHETE PROMOTIONALE

Jurnalele Vampirilor: Trezirea + Lupta + Furia + Reuniunea

Jurnalele Vampirilor: Trezirea + Lupta + Furia + Reuniunea

140,00leiinformatii carte
Geronimo Stilton: Numele meu este... + Iubirea e ca branza... + Furtul diamantului + Banda motanului + Calatoriile...

Geronimo Stilton: Numele meu este... + Iubirea e ca branza... + Furtul diamantului + Banda motanului + Calatoriile...

110,00leiinformatii carte
Cuvinte care vindeca + Ce ne spunem cand nu ne vorbim + Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

Cuvinte care vindeca + Ce ne spunem cand nu ne vorbim + Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

87,00leiinformatii carte

CARTI RECOMANDATE

Terapia cu apa

Terapia cu apa

25,00 23,50leiinformatii carte
Dumnezeu vorbeste limbajul iubirii tale

Dumnezeu vorbeste limbajul iubirii tale

34,00 32,00leiinformatii carte
Reproducerea asistata. Aspecte inconstiente

Reproducerea asistata. Aspecte inconstiente

29,00 27,00leiinformatii carte
Cos de cumparaturi
0 produse
in valoare de 0 lei
Newsletter
© Copyright Extra Carti, Librarie online, Toate drepturile rezervate | Termeni si Conditii | ANPC
Viziteaza magazinul Extra Carti pe ShopMania