Librarie » Carti » Spiritualitate » Centrii subtili de forta. De la o intelegere temeinica la aplicarea practica

Centrii subtili de forta. De la o intelegere temeinica la aplicarea practica

Centrii subtili de forta. De la o intelegere temeinica la aplicarea practica

Autor: Shalila Sharamon

Traducator: Alice Vidor

Editura: MIX

ISBN: 978-973-8471-18-4

Pagini: 276

Format: 13x20 cm

Pret: 22,00lei


Disponibilitate: la comanda
adauga in cos
Descrierea cartii:

Centrii subtili de forta. De la o intelegere temeinica la aplicarea practica - Shalila Sharamon

Deschiderea chakrelor este o calatorie catre tine insuti, o calatorie in viata si o calatorie catre Dumnezeu. Este o metoda totala de descatusare a tuturor potentialelor de care dispui ca om deoarece ajungi sa cunosti si sa intelegi legile ce conduc viata.
Pentru aplicarea practica a cunostintelor despre chakre, cartea prezinta o gama larga de posibilitati: utilizarea sunetelor, a culorilor, a pietrelor pretioase si a aromelor, cu efectele specifice acestora, intregind paleta cu metode de masaj al zonelor reflective din picioare, masajul punctelor-chakra si transmiterea energiei vitale universale, Reiki.
De asemenea, cartea contine indicatii importante despre efectul trairilor in natura, despre exercitiile Yoga si despre conexiunile astrologice, oferind cunostinte interesante si inspiratoare despre acest domeniu uimitor al vietii umane, inca prea putin cunoscut, capabil insa de a transforma si umple de bucurie si sanatate existenta noastra.
Este una dintre cartile de referinta despre misteriosii centrii de forta. Fragmente din aceasta carte au aparut de-a lungul timpului in Romania in diverse carti ce trateaza subiectul Tantra Yoga sau Kundalini Yoga. Acum insa cititorii din Romania au posibilitatea sa cunoasca pentru prima oara textul integral al acestei carti putandu-se convinge singuri de ce este ea atat de faimoasa in lumea intreaga.

Fragment din carte

Fara indoiala, o data in viata, fiecare om isi pune intrebarile: "Cine sunt eu?", "Ce fel de forte actioneaza in mine?", "Ce capacitati nedescoperite se ascund in mine?", "Cum imi pot valorifica intregul potential pentru a fi fericit si creativ?"
Credem ca la aceste intrebari nici un domeniu stiintific nu poate oferi raspunsuri mai exhaustive decat stiinta despre centrii energetici ai omului. Atunci cand intelegem intreaga arie a functionarii chakrelor, ni se contureaza o imagine despre om atat de fascinanta si de mareata, incat ne umplem de uimire in fata acestei minuni a Creatiei.
Nu trebuie sa fii "clarvazator" si nu trebuie sa ai capacitati supranaturale pentru a lucra cu chakrele. Totusi, ocupandu-te de ele, vei observa ca sensibilitatea ta fata de domeniile materiei subtile va creste in mod evident. Ti se vor revela interdependente care pot aduna intr-un intreg inteligibil si armonios fragmentele de cunoastere si de experienta pe care le-ai acumulat.
Activarea si armonizarea chakrelor este, in realitate, un lucru atat de simplu, incat de multe ori ne-am gandit ca cei din vechime au ascuns aceasta stiinta intr-un "ambalaj' complicat numai pentru ca valoarea ei sa nu fie subapreciata si pentru a fi transmisa nestirbita din generatie in generatie. Dar faptul ca astazi aceasta stiinta devine tot mai accesibila pentru un mare numar de oameni, se explica, poate, si printr-un nou pas in evolutia gandirii omenesti.
Vei gasi in aceasta carte, pe langa prezentarea manifestarilor si modului de functionare a chakrelor, si o serie de metode usor practicabile pentru armonizarea centrilor tai de energie.
Tehnicile au fost selectate in asa fel, incat, cu finete, pe nesimtite, ele sa conduca la inviorarea si deblocarea chakrelor. Nu conteaza prea mult pe care dintre metode o vei alege, important este numai sa incepi, caci este vorba de IMPLINIREA FIINTEI TALE, acum. si aici, IN ACEASTA VIATA.
Iti uram ca, citind aceasta carte si practicand terapiile descrise, sa resimti aceeasi iubire si acelasi interes fata de legile ce conduc viata, pe care le-am simtit si noi, o data cu intelegerea treptata si apoi prin descrierea acestor interconexiuni.

Comentarii:

CARTI IN PACHETE PROMOTIONALE

Jurnalele Vampirilor: Trezirea + Lupta + Furia + Reuniunea

Jurnalele Vampirilor: Trezirea + Lupta + Furia + Reuniunea

140,00leiinformatii carte
Geronimo Stilton: Numele meu este... + Iubirea e ca branza... + Furtul diamantului + Banda motanului + Calatoriile...

Geronimo Stilton: Numele meu este... + Iubirea e ca branza... + Furtul diamantului + Banda motanului + Calatoriile...

110,00leiinformatii carte
Cuvinte care vindeca + Ce ne spunem cand nu ne vorbim + Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

Cuvinte care vindeca + Ce ne spunem cand nu ne vorbim + Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

87,00leiinformatii carte

CARTI RECOMANDATE

Mobilis in mobile. Ghidul evolutiei spirituale

Mobilis in mobile. Ghidul evolutiei spirituale

15,00leiinformatii carte
Calatorii indepartate

Calatorii indepartate

25,00leiinformatii carte
Calea celui care se hraneste cu Lumina

Calea celui care se hraneste cu Lumina

18,00leiinformatii carte
Cos de cumparaturi
0 produse
in valoare de 0 lei
Newsletter
© Copyright Extra Carti, Librarie online, Toate drepturile rezervate | Termeni si Conditii | ANPC
Viziteaza magazinul Extra Carti pe ShopMania