Librarie » Carti » Filosofie » Astrologia previzionala

Astrologia previzionala

Astrologia previzionala

Autor: Alexandru Nicolici

Editura: TEORA

ISBN: 0828

Pagini: 152

Pret: 19,00lei


Disponibilitate: stoc epuizat
adauga in cos
Descrierea cartii:

Astrologia previzionala - Alexandru Nicolici

Astrologia previzionala este ofera posibilitatea analizarii unei situatii viitoare, pornind de la elementele astrologice de baza, peste care se suprapun elementele caracteristice unui anumit moment dat. Astrologia previzionala detaliaza posibile variante ale unei situatii viitoare utilizand mai multe metode.
Aceste metode au grade diferite de precizie si este foarte important sa stabilim initial gradul de precizie necesar pentru a realiza o anumita previziune.
Exista metode previzionale care ofera raspunsuri unor intrebari cu caracter general. Daca o persoana doreste sa stie daca data de 1 iulie 2007 ii este favorabila pentru a promova un examen, pentru aceasta putem apela la o metoda previzionala cu un grad mai mic de precizie si vom utiliza mai putine calcule.
Este suficient sa analizam directiile planetare ale Soarelui, Lunii si ale lui Mercur, sau doar sa analizam tranzitele planetelor Jupiter si Saturn peste elementele temei natale ale persoanei.
Pentru o analiza complexa, a evolutiei persoanei pe un an de zile in toate domeniile de activitate, este nevoie de alcatuirea unei teme speciale, numita tema revolutiei solare anuale, care ofera posibilitatea unei analize detaliate a tuturor problemelor cu care se poate intalni persoana in acel interval de timp.

Astrologia previzionala
opereaza cu evenimente viitoare, care nu s-au manifestat inca si care au in momentul analizei mai multe variante posibile, determinate de manifestarea liberului arbitru al persoanei. Problema si lectia sunt aceleasi in fiecare varianta, dar exista intotdeauna mai multe cai de a escalada un munte, optand pentru un versant sau pentru celalalt. Este adevarat ca indiferent ce cale alegi trebuie sa ajungi tot in varf, dar exista versanti mai lini si versanti mai abrupti.

Astrologia previzionala
este foarte simpla si logica. Totul opereaza dupa niste reguli foarte clare si stricte. Din pacate volumul de calcule necesare este destul de mare si necesita foarte mult timp. Analiza previzionala nu este dificila, dar dureaza destul de mult timp.
Pentru a alcatui un horoscop previzional complet, cu interpretari pe un an de zile, este nevoie de aproape o saptamana de munca cu un volum de 3-4 ore pe zi.
Acest timp se reduce simtitor daca persoana poate folosi un program astrologic rulat pe un computer. Atragem atentia ca un computer pe care este rulat un program de astrologie va ajuta sa faceti mai rapid calculele, dar interpretarea datelor este de competenta exclusiva a astrologului. Oricat de performant ar fi un program de astrologie, el nu va avea niciodata intuitia unui astrolog.
Principalele metode folosite in astrologia previzionala sunt: directiile, progresiile, tranzitele, revolutia solara anuala si revolutia lunara. Cea mai simpla metoda, dar si cea mai putin precisa este metoda directiilor. Cea mai exacta, dar si cea mai complexa metoda este metoda revolutiei solare anuale. Va sfatuim sa le studiati pe toate pentru a putea ulterior sa alegeti o metoda rapida pentru o intrebare simpla, sau o metoda complexa pentru o analiza detaliata.

Cuprins Astrologia previzionala:

1. Directiile si progresiile
2. Tranzite
3. Revolutia solara anuala
4. Lunatiile
5. Astrologia sociala
6. Astrologia mondiala
7. Astrologia electiva
8. Agricultura astrologica
9. Astrometeorologia

Astrologia in mileniul III

Comentarii:

CARTI IN PACHETE PROMOTIONALE

Jurnalele Vampirilor: Trezirea + Lupta + Furia + Reuniunea

Jurnalele Vampirilor: Trezirea + Lupta + Furia + Reuniunea

140,00leiinformatii carte
Geronimo Stilton: Numele meu este... + Iubirea e ca branza... + Furtul diamantului + Banda motanului + Calatoriile...

Geronimo Stilton: Numele meu este... + Iubirea e ca branza... + Furtul diamantului + Banda motanului + Calatoriile...

110,00leiinformatii carte
Cuvinte care vindeca + Ce ne spunem cand nu ne vorbim + Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

Cuvinte care vindeca + Ce ne spunem cand nu ne vorbim + Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

87,00leiinformatii carte

CARTI RECOMANDATE

Astrologia natala

Astrologia natala

24,00leiinformatii carte
Astrologie pentru incepatori

Astrologie pentru incepatori

25,00leiinformatii carte
Tarotul de Marsilia - cea mai veche metoda pentru ghicirea viitorului

Tarotul de Marsilia - cea mai veche metoda pentru ghicirea viitorului

44,95leiinformatii carte
Cos de cumparaturi
0 produse
in valoare de 0 lei
Newsletter
© Copyright Extra Carti, Librarie online, Toate drepturile rezervate | Termeni si Conditii | ANPC
Viziteaza magazinul Extra Carti pe ShopMania