Librarie » Carti » Arta culinara » Tehnici culinare si ustensile de bucatarie

Tehnici culinare si ustensile de bucatarie

Tehnici culinare si ustensile de bucatarie

Autor: ***

Editura: ALL

ISBN: 978-973-724-219-8

Pagini: 352

An aparitie: 2010

Pret: 139,90 130,00lei


Disponibilitate: la comanda
adauga in cos
Descrierea cartii:

Tehnici culinare si ustensile de bucatarie

Ganditi-va la aceasta carte ca la o biblie a ustensilelor de bucatarie esentiale si a procedeelor tehnice fundamentale de gatit.

Prima sectiune este un ghid cuprinzator de ustensile si echipament de baza pentru bucataria de acasa. Aici veti gasi articole speciale in care se explica utilizarea vaselor de copt si a celor de gatit si un abecedar al ustensilelor de taiat si al modurilor lor de folosire.
 
A doua sectiune contine peste 250 de tehnici de gatit care va vor ajuta sa indepliniti  si sa intelegeti  cateva sarcini abile de gatit, de exemplu, cum sa transati friptura, cum sa scoateti cochiliile scoicilor sau cum sa bateti albusurile ca sa se formeze varfuri fine.

Peste 50 de retete principale, cum ar fi pesto cu busuioc, piure de cartofi si curcan la cuptor, clatite cu lapte batut, soteuri de legume si numeroase sosuri  esentiale pentru repertoriul oricarui bucatar, se regasesc peste tot. Exista semne la fiecare pagina ce marcheaza fiecare categorie de ustensile si tehnici.
 
Puteti folosi si indexurile de la finalul cartii pentru a gasi o anume ustensila de bucatarie sau procedeu, sau puteti consulta tabelele de la finalul cartii pentru echivalentele unitatilor de masura, sau temperaturile de gatit si inlocuitorii ingredientelor.

Chuck Williams, editor general, a contribuit la revolutionarea gatitului in America. Interesul sau de-o viata pentru gatit l-a condus la deschiderea primului magazin Williams-Sonoma in orasul californian al vinurilor, Sonoma, in 1956, mutandu-l mai tarziu in San Francisco.
De atunci si-a dedicat o mare parte din timp incurajandu-si semenii sa exploreze lumea gatitului, in timp ce a cautat constant sa dezvolte tehnici de gatit, echipamente si ingrediente noi pentru a le aduce in magazinele, cataloagele si in cartile sale.
Acum in Statele Unite, exista peste 250 de magazine Williams-Sonoma.
Jeff Tucker si Kevin Hossler sunt specialisti in mancaruri, vinuri si in fotografii.

Comentarii:

CARTI IN PACHETE PROMOTIONALE

Geronimo Stilton: Numele meu este... + Iubirea e ca branza... + Furtul diamantului + Banda motanului + Calatoriile...

Geronimo Stilton: Numele meu este... + Iubirea e ca branza... + Furtul diamantului + Banda motanului + Calatoriile...

110,00leiinformatii carte
Cuvinte care vindeca + Ce ne spunem cand nu ne vorbim + Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

Cuvinte care vindeca + Ce ne spunem cand nu ne vorbim + Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

87,00leiinformatii carte

CARTI RECOMANDATE

Bucataria indragostitilor. Retete afrodiziace: stiinta veche, gusturi noi

Bucataria indragostitilor. Retete afrodiziace: stiinta veche, gusturi noi

25,00 23,00leiinformatii carte
Totul despre ceai, cafea, cacao

Totul despre ceai, cafea, cacao

49,90 47,00leiinformatii carte
Carte regala de bucate

Carte regala de bucate

40,00 37,50leiinformatii carte
Cos de cumparaturi
0 produse
in valoare de 0 lei
Newsletter
© Copyright Extra Carti, Librarie online, Toate drepturile rezervate | Termeni si Conditii | ANPC
Viziteaza magazinul Extra Carti pe ShopMania