Librarie » Carti » Spiritualitate » Profetiile de la Celestine. Ghid practic

Profetiile de la Celestine. Ghid practic

Profetiile de la Celestine. Ghid practic

Autor: James Redfield, Adrienne Carol

Editura: MIX

Pagini: 400

An aparitie: 2012

Format: 13 x 20 cm

Pret: 35,00 33,00lei


Disponibilitate: in stoc
adauga in cos
Descrierea cartii:

Profetiile de la Celestine. Ghid practic - James Redfield, Adrienne Carol

Prin intermediul cartii parcurgem noua viziuni spirituale care trezesc in noi dorinta de a da o semnificatie vietii noastre, calauzindu-ne pasii catre cunoasterea de sine si conectarea la energia universala.
Autorii urmaresc aprofundarea notiunilor din Profetiile de la Celestine si propun metode simple si clare ce pot fi aplicate in viata de zi cu zi.

Fragment din carte

"Un întreg repertoriu fascinant de capacităţi umane ieşite din comun a fost proclamat încă din timpurile biblice, de la miracolele vindecătoare ale lui Iisus şi până la apariţia lui miraculoasă după răstignirea pe cruce, sau fenomenele ulterioare legate de misticii creştini: apariţia stigmatelor, aureole luminoase, absenţa hranei timp de ani de zile, emanarea unor mirosuri sacre şi a unor fluide vindecătoare, telekinezia sau capacitatea de a mişca obiectele materiale fără a le atinge. Se cunosc numeroase cazuri de profeţii, telepatie şi clarviziune trăite de sfinţi, dar şi de maeştrii zen, de sufiţi, de yoghini sau de şamani.
Prin anii 1960, antropologul Carlos Castaneda a spulberat limitele înţelegerii lumii materiale prin publicarea învăţaăturilor şamanului Don Juan. Puterile şamanilor, precum călătoriile în lumea subpământeană, vindecările, divinaţia sau schimbarea formei fizice, ne-au silit să ne punem întrebări şi să cercetăm care sunt capacităţile - aparent nelimitate - ale fiinţei umane. Spre exemplu, existã numeroşi antropologi care au asistat la demonstraţii ale şamanilor care realizau operaţii chirurgicale rituale pe propriile lor corpuri, fără să simtă vreo durere şi fără ca ulterior să rămână cu cicatrice. Totuşi, adevărata natură a acestor practici vindecatoare străvechi se află dincolo de aceste fenomene exterioare manifestate de şamani.
Interesul crescând faţă de şamanism demonstrează afirmaţia Manuscrisului potrivit căreia oamenii au nevoie sã experimenteze personal stările modificate de conştiinţa, precum şi dorinţa lor de a se racorda la sursa divină. Şamanismul reprezintă o experienţă directă de comunicare spirituală cu Pământul şi de racordare la înţelepciunea naturii. După cum afirmă antropologul Michael Harner, una din cele mai mari autorităţi în domeniul şamanismului: "Diferitele tehnici folosite vreme îndelungată de către şamani, precum schimbarea stării de conştiinţă, reducerea stării de stres, vizualizarile, gândirea pozitivă sau ajutorul primit de la surse invizibile au ajuns să fie astăzi larg acceptate şi aplicate în practicile holistice contemporane". În lucrarea sa, "Calea şamanului", Michael Harner descrie metodele şamaniste de vindecare, care nu mai sunt limitate astăzi la câţiva iniţiaţi, putând fi învăţate de oricine este interesat în practicarea acestor metode. Prin cunoasterea directa, o persoana invata sa sustina o anumita putere personala si sa treaca la vointa dintr-o stare de constiinta in alta. Aceste practici spirituale strãvechi, care au fost aplicate pretutindeni in lume, s-ar putea dovedi vitale pentru reconcilierea noastra cu natura.
Fenomene uluitor de asemănătoare se manifestă uneori şi în domenii extrem de variate. Spre exemplu, sfinţii catolici, lama-şii tibetani şi şamanii eschimoşi au demonstrat, în egală măsură, capacitatea de a genera fenomene precum căldura internă (producerea unei temperaturi înalte în condiţii de ger sau în mările nordului). Se cunosc cazuri de levitaţie ale unor maeştri taoişti, dar şi a adepţilor altor religii, deşi până acum nu existau dovezi ştiinţifice în această privinţă. Sfinţii hinduşi s-au lăsat îngropaţi perioade lungi de timp, în stări catatonice, şi au supravieţuit. Corpurile multor personalitãţi religioase, precum Paramahansa Yogananda sau numeroşi alţi sfinţi creştini, nu s-au descompus dupã moarte. Existã cazuri de maeştri care au fost observaţi în douã locuri simultan (bilocaţie). Comunicarea telepaticã cu aborigenii anumitor triburi de pe Amazon care nu vorbeau decât propria lor limbă a fost experimentată de numeroşi exploratori (care vorbeau numai limba engleză).
In trecut, biserica catolica a realizat cercetari iesite din comun ale capacitatilor si evenimentelor supra-normale ale sfintilor, pentru a-i putea canoniza. De la inceputul acestui secol s-au facut numeroase investigatii stiintifice ale efectelor fiziologice ale practicilor spirituale, precum si ale capacitatilor si starilor supra-normale."

Comentarii:

CARTI IN PACHETE PROMOTIONALE

Jurnalele Vampirilor: Trezirea + Lupta + Furia + Reuniunea

Jurnalele Vampirilor: Trezirea + Lupta + Furia + Reuniunea

140,00leiinformatii carte
Geronimo Stilton: Numele meu este... + Iubirea e ca branza... + Furtul diamantului + Banda motanului + Calatoriile...

Geronimo Stilton: Numele meu este... + Iubirea e ca branza... + Furtul diamantului + Banda motanului + Calatoriile...

110,00leiinformatii carte
Cuvinte care vindeca + Ce ne spunem cand nu ne vorbim + Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

Cuvinte care vindeca + Ce ne spunem cand nu ne vorbim + Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

87,00leiinformatii carte

CARTI RECOMANDATE

In cautarea miraculosului

In cautarea miraculosului

50,00 47,50leiinformatii carte
Medicina Chakrelor. Chakre, corpurile noastre subtile. Al Treilea Ochi, aura

Medicina Chakrelor. Chakre, corpurile noastre subtile. Al Treilea Ochi, aura

35,00leiinformatii carte
Teorii despre sistemul chakrelor. O punte spre constiinta superioara

Teorii despre sistemul chakrelor. O punte spre constiinta superioara

35,00leiinformatii carte
Cos de cumparaturi
0 produse
in valoare de 0 lei
Newsletter
© Copyright Extra Carti, Librarie online, Toate drepturile rezervate | Termeni si Conditii | ANPC
Viziteaza magazinul Extra Carti pe ShopMania