Librarie » Carti » Motivationale » Fii un lider mai bun. Invata din provocari si dezvolta-ti talentele

Fii un lider mai bun. Invata din provocari si dezvolta-ti talentele

Fii un lider mai bun. Invata din provocari si dezvolta-ti talentele

Autor: The Spark Plug, Jacqueline Benjamin Thomas

Traducator: Bogdan Georgescu

Editura: CURTEA VECHE

ISBN: 978-606-588-297-3

Pagini: 160

An aparitie: 2012

Format: 14x20,5 cm

Pret: 20,00 19,00lei


Disponibilitate: la comanda
adauga in cos
Descrierea cartii:

Fii un lider mai bun. Invata din provocari si dezvolta-ti talentele - The Spark Plug, Jacqueline Benjamin Thomas

Liderii nu trec pur şi simplu peste provocări, ci învaţă din ele, formându-şi caracterul şi dezvoltându-şi abilităţile.
Fii un lider mai bun te învaţă să devii un lider mai puternic, înfruntând direct provocările, învăţând tot ceea ce poţi din acestea şi fiind un exemplu care să-i determine şi pe ceilalţi să facă acelaşi lucru.
Spark Plug afirmă că organizaţiile doresc lideri cărora să le pese de oameni şi să-i inspire pe aceştia să-şi descopere şi să-şi dezvolte talentele. Nimeni nu doreşte să urmeze o persoană arogantă. Această carte plină de informaţii folositoare te va ajuta să înveţi din provocări şi să devii un lider mai eficient şi mai respectat.
În stilul propriu, Spark Plug împărtăşeşte cunoştinţele câştigate din experienţele trăite în perioade dificile şi felul în care le poţi folosi în avantajul tău! El prezintă, într-o manieră prietenoasă şi simplă, adevăruri simple dar puternice, care te vor ajuta să devii un lider de excepţie.

Entuziasmul contagios al lui "Spark Plug" străluceşte cu putere în această nouă carte plină de inspiraţie, care discută despre depăşirea greutăţilor şi atingerea potenţialului maxim.
- Vince Dooley, Fost antrenor de fotbal şi director sportiv, University of Georgia

O gură de aer proaspăt! Exact asta am simţit citind această carte. Tuturor trebuie să ni se reamintească faptul că putem depăşi orice situaţie, pentru că avem ceea ce ne trebuie pentru a face acest lucru.
- Tiffany Cochram, Reporter şi prezentator TV pentru WXIA-TV

Având în vedere că viaţa este plină de obstacole, aş vrea să-l laud pe „Spark Plug“ pentru că a scris o carte plină de inspiraţie, care te poate ajuta să treci peste ele!
- Jimmy Carnes, Antrenor al echipei olimpice de atletism a Statelor Unite în 1980 Director executiv al Asociaţiei Antrenorilor de Atletism din Statele Unite

O carte bine gândită şi bine structurată, a cărei lectură este uşoară şi plăcută. Este plină de anecdote memorabile, care te ajută să te gândeşti la lucrurile cu adevărat importante în viaţă. De asemenea, le reaminteşte oamenilor că, indiferent cât de grele ar părea lucrurile, există întotdeauna o cale de rezolvare.
- Billy "White Shoes" Johnson, Director de programe, Atlanta Falcons, All-Time NFL Team

Îţi mulţumesc, "Spark Plug", pentru că ai scris o carte sinceră şi nepreţuită, care se adresează sufletului cititorului! Sunt sigur că va aduce o schimbare în vieţile oamenilor care o vor citi.
- Fred Gibson, Decan asistent de Instrucţie, DeKalb Technical College

Acestă carte este interesantă, dar, mai ales, plină de inspiraţie! Iar dacă nu l-aţi auzit pe „Spark Plug“ vorbind, înseamnă că aţi ratat un eveniment de neuitat.
- Carol Hacker, Autoarea The High Cost of Low Morale - and What to Do About It

Anthony "The Spark Plug" Thomas este preşedinte al Spark Plug Inter­national, o companie de consultanţă în diverse domenii. Când cei de la ACDelco, producătorul numărul unu de bujii (spark plugs) de pe piaţa americană, au avut nevoie de cineva care să le motiveze oamenii de vânzări, au apelat la "The Spark Plug".
Încă de pe la începutul lui 1995, "The Spark Plug" a uimit oamenii de pretutindeni cu mesajele sale profunde, instructive şi interactive pe teme precum viaţa, dezvoltarea personală şi profesională, leadershipul, diversitatea şi motivarea. Îndemnurile lui la acţiune au făcut înconjurul lumii şi au contribuit la buna funcţionare a unor organizaţii de renume, precum General Motors, AT&T, Sheraton Hotels, ADP, U.S. Postal Service, BellSouth, Georgia Power, ACDelco, Southern Company, Lucent Technologies şi multe altele. A călătorit în 20 de ţări şi este veteran în Marina Statelor Unite, colecţionar de artă, jucător de tenis, mentor, schior, biciclist şi investitor pe piaţa imobiliară. Şi vorbeşte cu o căldură în voce care îi mişcă pe oameni.
Absolvent distins al Mercer University, cu o diplomă în leadershipul organizaţional, şi al programului de leadership urmat la Duke University, "The Spark Plug" apelează la lecţii din viaţa reală şi la principii durabile, nealterate de trecerea anilor, pentru a‑i inspira pe oameni să privească în adâncul sufletelor lor, să scoată la lumină harurile şi talentele şi să se folosească de ele. Când a fost întrebat ce l-a determinat să scrie această carte, "The Spark Plug" a spus:
"Leo Rosten scria: Scopul vieţii este că contezi, să fii productiv, să te faci util şi să justifici prin ceva faptul că trăieşti. Eu sper ca această carte să-i facă pe cei care o vor citi să justifice şi ei faptul că sunt aici." Puteţi intra oricând pe www.sparkplug1.com.
Jacqueline Benjamin Thomas, soţia lui Anthony "The Spark Plug" Thomas şi forţa creatoare din spatele succesului Spark Plug International, deţine o diploma in management si informatica. Este si artista, designer grafic, editoare, poeta si consultanta.
Cand nu monopolizeaza tastatura calculatorului, o puteti gasi pe Jacqueline urmandu-si pasiunea pentru lectura si drumetii sau meditand la noi idei.

Comentarii:

CARTI IN PACHETE PROMOTIONALE

Jurnalele Vampirilor: Trezirea + Lupta + Furia + Reuniunea

Jurnalele Vampirilor: Trezirea + Lupta + Furia + Reuniunea

140,00leiinformatii carte
Geronimo Stilton: Numele meu este... + Iubirea e ca branza... + Furtul diamantului + Banda motanului + Calatoriile...

Geronimo Stilton: Numele meu este... + Iubirea e ca branza... + Furtul diamantului + Banda motanului + Calatoriile...

110,00leiinformatii carte
Cuvinte care vindeca + Ce ne spunem cand nu ne vorbim + Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

Cuvinte care vindeca + Ce ne spunem cand nu ne vorbim + Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

87,00leiinformatii carte

CARTI RECOMANDATE

Curajul de a reusi

Curajul de a reusi

35,00 33,00leiinformatii carte
Energia lui... DA!

Energia lui... DA!

35,00 33,00leiinformatii carte
Esti ceea ce gandesti! Principii taoiste pentru zilele noastre

Esti ceea ce gandesti! Principii taoiste pentru zilele noastre

35,00 33,00leiinformatii carte
Cos de cumparaturi
0 produse
in valoare de 0 lei
Newsletter
© Copyright Extra Carti, Librarie online, Toate drepturile rezervate | Termeni si Conditii | ANPC
Viziteaza magazinul Extra Carti pe ShopMania